Direct ontzorgen van uw marketing.

Marketing ondersteuning volgens Merkzaam.

 

Mede door uw inspanningen groeit de organisatie. U heeft hierdoor steeds minder tijd om alle marketingactiviteiten goed uit te zetten. Alleen is dit wel één van de belangrijke pijlers van de groeiambitie van uw bedrijf.

 

Concept, realisatie en projectmanagement
Merkzaam kan u hierbij helpen. Merkzaam ontzorgt door uw Marketing & Sales ideeën om te zetten in concrete plannen, concept uitwerkingen, realisatie, begeleiding en eventueel borging van proces en personeel. Gezamenlijk stellen we de doelen vast en zorg ik als projectmanager dat doelen worden behaald binnen het gestelde tijdspad, om de organisatie naar het volgende niveau te krijgen.

 

Ondersteuning
Op welke gebieden en onderdelen kan Merkzaam u ondersteunen? Met groei komt tevens (her)positionering en (re)branding om de hoek kijken. Mijn ondersteuning kan dan vooral in het teken staan van Outbound marketing, communicatie waarbij de organisatie centraal staat.

Is het tijd om bestaande klanten te activeren en leads te genereren? Dan kan de ondersteuning van Merkzaam volledig Inboud marketing, (klant staat centraal) gerelateerd zijn; online leads genereren en omzetten naar meer omzet.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op Campagne vlak, dan kan ik diverse trajecten voor u uit handen nemen.

U kunt op losse onderdelen ondersteuning van ons krijgen, maar echte groei komt door synergie van het combineren van elementen uit de drie marketing gebieden waar Merkzaam in gespecialiseerd is.

 

LOGO_MERKZAAM_2017_03