Over mij.

Mijn naam is Marc Pieplenbosch en breng uw organisatie naar het volgende niveau.

Ik ben een freelance marketeer met een ruime scope. Door de vele jaren ervaring ben ik breed inzetbaar, praktisch ingesteld en altijd op zoek naar synergie & meerwaarde voor uw organisatie. Ik ben inzetbaar voor adviestrajecten, interim klussen en gedegen creatie & realisatie opdrachten. Ik maak uw bedrijf opmerkzaam!

 

Advies
U heeft diverse ideeën, maar geen tijd meer om deze uit te werken en te toetsen of ze straks wel gaan werken? Marketing & Sales strategische vraagstukken oplossen. De optimale marketingmix bepalen. Daar ben ik voor. In losse advies- en sparringsessies. Of in concrete aanvalsplannen.

 

Interim
Hierbij ben ik de vaste verbinding met uw bedrijf, ben op vaste tijden aanwezig en geef de gewenste ondersteuning. Ik ben dan uw extra handen en denkkracht. Projectmanagement en marketing gerelateerde werkzaamheden wanneer het u uitkomt. Een nieuw project, nieuwe ideeën, ik ontzorg.

 

Creatie & realisatie
Van huisstijl-ontwerp tot imago-ondersteunende campagnes, van online content tot slimme multi-channel leadgeneratie-acties. Marketing die versnelt. Marketing die bijdraagt aan echte leadgeneratie.

 

 

Ik werk volgens de Inbound Marketing & Inbound Sales methode van HubSpot.

logo_hubspot

Inbound certified Email Marketing certified Content Marketing certified Marketing Software certified Sales Software certified Inbound Sales certified